DSC08831

qui som

Pizza Klam és una empresa catalana fundada l’any 2005 a Sant Fruitós de Bages. En els seus inicis, el negoci es va centrar en el petit i acollidor Restaurant-Cafeteria Klam, un local amb una cuina fresca i molt mediterrània basada en els productes de la terra de qualitat. Tot va començar amb el somni de treballar per a un mateix, després d’haver estat treballant durant molts anys per a restaurants reconeguts de Manresa i comarca.

La idea era crear un producte fresc i novedós en els temps actuals que arribés a un segment definit de la població.

Aviat es va pensar en que s’havia de crear un concepte de pizzeria amb servei a domicili que no es trobava al mercat.

Es tracta de pizzes amb aliments naturals, frescos i d’alta qualitat amb un sistema de cocció al forn a la pedra, que dona aquell plus que busquen els clients més exigents.

Vam començar a finals de 2005 amb el primer Pizza Klam a Sant Fruitós, davant mateix del restaurant. Fins 2008 no vam obrir una segona pizzeria a Sant Joan de Vilatorrada, moment en el qual es va iniciar un pla d’expansió a la comarca del Bages amb obertures a Sant Vicenç de Castellet i a Manresa ciutat.

Actualment disposem de Pizza Klams a Igualada i Sabadell les quals es van obrir al 2010 i 2011. Ara be, tot i les ganes de créixer som conscients que per poder-ho fer cal que el grau de satisfacció dels nostres clients sigui el més alt possible, i assolir-ho és el que ens ajuda a fer-ho possible.